РЕМЕНИ И РЕМЕНИЦИ

Составени сe од крут но флексибилен матерјал отпорен на пукнатини.
Полиестерските влакна обезбедуваат минимална растегливост, долг век на употреба, надолжна стабилност, отпорни се на топлина, гребнатини и имаат антистатичко својство.

en_USMacedonian