За Нас

Основано е во 1992 год, имаме воспоставени одлични деловни односи со многу деловни партнери и клиенти.

АПЕКС – М е исто така: АПЕКС-М е : Овластен дистрибутер на производите SKF во Република Македонија > Види Повеќе Овластен дистрибутер на производите на брендот KYK во Република Македонија > Види Повеќе Увозник и продажба на производите на брендот D-TEC во Република Македонија Увозник и продажба на производите на брендот GUFERO во Република Македонија Повелете, Ве очекуваме Тим АПЕКС-М

АПЕКС-М д.о.о.е.л Битола е друштво за трговија кое врши увоз и дистрибуција на лежишта, семеринзи, ремени, ланци, зегерови осигурачи во Република Македонија.

Нашата основна функција е дистрибуција на
производи со висок квалитет и со пристапна цена.
Ви стоиме на располагање 24 часа за да ги задоволиме
вашите потреби. Транспарентноста во работата и
блискиот контакт со клиентите е нашата предност.

Работиме во сопствени деловни простории:
магацин и продавница. Имаме искуство во работата и
кадар кој гарантира успешно реализирање на
договорите.

Чувањето на производи постојано на залиха ни
овозможува да Ве услужиме во крајно краток период.
По Ваше барање вршиме испорака на бараните производи.

Потребна ви е помош?

en_USMacedonian